Ett bröllop är

Kärlekens dag.

Låt mig skapa en tidlös och minnesvärd
skildring av er kärlekshistoria.

Bröllop är en dag fylld av kärlek och gemenskap, där nära och kära samlas för att fira den speciella stunden när två människor väljer att dela sina liv. Det är en dag som man önskar kunna bevara för evigt, där varje ögonblick känns som en skatt att minnas.

Om ni vill fånga magin och skönheten i er bröllopsdag på är jag här för att hjälpa till. Låt mig berätta er historien genom video så att ni kan återuppleva den unika dagen om och om igen.

Hej alla blivande brudpar,

Jag är Henrik Anger, och jag älskar att fånga ögonblicken av kärlek och glädje på film. Som er dedikerade videograf är det min passion att hjälpa er att föreviga den magiska dagen när ni två blir ett.

Med min erfarenhet och kreativitet strävar jag efter att skapa en minnesvärd highlight-film från er bröllopsdag. En film som fångar känslorna, skönheten och de oförglömliga ögonblicken som ni delar med era nära och kära.

Min startkostnad för att dokumentera er dag ligger på 18 000 kronor. Detta inkluderar då en professionell highlight-film som ni kommer att älska att se om och om igen. Om ni önskar kan jag också hjälpa till att koppla in en skicklig stillbildsfotograf för att komplettera er minneskollektion.

Jag ser fram emot att lära känna er och att höra mer om era visioner för er stora dag. Kontakta mig gärna så att vi kan inleda vår dialog och planera hur vi tillsammans kan skapa den perfekta bröllopsfilmen för er.

Showreel

Här nedan kan ni upptäcka några exempel på highlight-filmer i olika miljöer och stilar. Dessa exempel ger er en glimt av mångfalden och kreativiteten som jag som videograf kan erbjuda för att fånga er speciella dag på ett unikt sätt.

Kontakta mig

Telefon (Bäst att skicka ett sms)

0766 34 85 61